Nou die gekke Frank Verhoef had toch wel de scoop van de eeuw vandaag toen hij een tweet wist op te duikelen van een een niet-actieve PvdA’er een PvdA-fotograaf die een burgeroorlog waarschijnlijker acht dan een Bruin I kabinet.

Vervolgens nog een sneer naar “rabiaat linkse VARA-website Joop”.

Aldus Frank Verhoef.

Dus ik reageer daar bij HP/DeTijd en ik zeg “goh en ik weet nog wel een website van PVV-aanhangers waar ze wel raad weten met deze John Geerts en de redactie van Joop. Executie peloton op de Waalsdorpervlakte. Kom ik nu ook op HP/DeTijd met deze onthulling?“.

Zo’n site weet ik namelijk ik heb er hier al eens over geschreven.

En wat doet die gekke verhoef? Mijn commentaar wissen. :o

Vervolgens staat er wel een reactie van een of ander overspannen PVV-aanhangsel met stront in zijn ogen:

Het heeft even geduurd maar eindelijk heeft deze man voldoende bewijs. :o

Bewijs waarvan is niet helemaal duidelijk maar dat maakt HP/De Tijd kennelijk allemaal niks uit.

Het doet me denken aan die andere rare daar bij HP/De Tijd, die Bas Paternotte.

Ik kwam er onlangs achter dat Bas Paternotte mij geblokkeerd had op Twitter. Ik was verbaasd want ik kon me niet herinneren dat ik ooit 1 keer iets tegen hem gezegd had.

Dus toen iemand anders het ging navragen toen zei Paternotte dat het kwam omdat ik op hem had gescholden. Wat precies dat wist hij niet meer maar het is echt heel erg geweest anders zou hij me niet geblokkeerd hebben.

Hier “koekoek” geluidje denken.

:lol:

Update: en de rare frank verhoef heeft de rechtzaakdreiging van het PVV-aanhangsel toch ook maar weggehaald dus ik denk dat de rechtzaak niet doorgaat. :idea:

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.