En zojuist komt binnen het brekende nieuws dat ook tot de Telegraaf is doorgedrongen dat het nieuwe kabinet luistert naar de naam Bruin I. Er schijnt namelijk een PvdA’er te zijn die deze term bezigt en die stelt “dat deze term al in de media wordt gebruikt.”

Dat is correct.

Er is helemaal niks mis met de benaming Bruin I, de vlag dekt de lading. We hebben al cartoons met Bruin I en honderden berichten over Bruin I en dat gaan we nu niet veranderen omdat er een CDA’ertje of VVD’ertje furieus wordt.

Deze CDA’ers en VVD’ers werden ook niet furieus de afgelopen jaren als Wilders de islam een “verschrikkelijke fascistische ideologie” noemde.

Werden ze furieus? Nee, ze zeiden “let’s agree to disagree” en gingen met de PVV regeren.

Vanwaar deze selectieve verontwaardiging?

Dus, CDA’ers en VVD’ers, let’s agree to disagree: jullie willen zo nodig je vingers aflikken met de PVV proleten dus noemen wij jullie Bruin I.

Wij hebben namelijk ook vrijheid van meningsuiting: wen er maar aan.

Succes.

P.S.: wij claimen niet de eersten te zijn die de naam Bruin I gebruikten. Ik denk ook dat ze bij Retecool.com de eersten waren (ik heb dat een tijdje terug eens onderzocht).

P.P.S.: ook Rutte reageert nu op de term Bruin I. Op een redelijk normale manier dat moet gezegd worden.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.