Ja, lekkere timing, om pas ná alle neo-liberale maatregelen door de Kamer gejast te hebben een ruk naar links te willen maken. Denken ze bij de PvdA nou echt dat nog iemand hier in gaat trappen? Op papier is de PvdA steevast keurig sociaal-democratisch, maar al minstens 25 jaar steevast neo-liberaal vanaf de eerste seconde dat het regeringspluche aan hun van ideologische veren ontdane reet plakt.

Dit betekent overigens niet de PvdA’ers vinden dat de partij uit het kabinet moet stappen. “Het gaat in de tekst expliciet om een een ruk naar links bínnen het kabinet”, zegt politiek verslaggever Roel Schreinemachers (RTLNieuws)

Dus het geschuif en gejamaar begint zelfs al binnen dit ontzagwekkende manifest. Ik denk niet dat de VVD erg rukbereid zal blijken te zijn, en de PvdA klampt zich met haar laatste levensadem vast aan de zetels die ze nu tenminste nog hebben in de Kamer, maar niet na een volgende verkiezing. Kortom, er gaat helemaal nergens heen gerukt worden, en al helemaal niet naar links.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.