Dat vindt de eenmanspartij en wie zal hem nog tegenspreken?

Gisteravond kwam Fred Teeven bij Eén op één met het verhaal dat er nu 1.000 asielzoekers per week naar ons land komen, althans dat maakt de pers ervan. Op de website van het programma staat: : ‘Tot voor kort waren het er 1000 per maand. In april was dit dus 4 keer zo hoog.’ In de maand april zouden er dus 4.000 asielzoekers naar ons land zijn gekomen.

Wie echter de uitzending beluistert komt tot de conclusie dat er niets anders aan de hand is dan wat we twee weken geleden al wisten: er zijn 1.000 meer asielzoekers uit Eritrea gekomen. Teeven gaat vervolgens roepen dat  dat 1.000 per week dus 65.000 per jaar is (blijkbaar telt een jaar ook nog  65 weken).

Verder lezen.

Flip van Dyke fileert nog één enkele keer de racistische kletspraat van regime en media en legt hierna het moede hoofd in de schoot.
Het is inderdaad vechten tegen de bierkaai.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.