Nadat bij de vorige aflevering van het proces Wilders de rechters wel bereid bleken zonder vragen te stellen door een hoepeltje te springen wanneer Moskowicz/Wilders dat wilden, bleek helaas ook dat ze niet vriendelijk genoeg in de houding sprongen wanneer zulks werd verwacht door de Grote Leider hetgeen resulteerde in een succesvolle wraking.

Maar zonder gekheid; vandaag begint de hervatting van het proces.

Omdat het een regiezetting betreft hoeven we vandaag in ieder geval gelukkig niet op een uren durend heldendicht over Geert Wilders te rekenen uitgevoerd door het Openbaar Ministerie (je weet wel die lui die in een normaal proces de rol van aanklager op zich nemen).

Waarschijnlijk gaat het zo; de rechters zullen waarschijnlijk zeggen “wij kijken nu even in de agenda. Schikt volgende week vrijdag?”, waarop Moskowicz iets zal antwoorden als “mijne heren, hoor ik het goed? Wat zegt u nu? Mijn client dacht een eerlijk proces te krijgen en nu blijkt hij verzeild te zijn in een kafkaanse nachtmerrie van Noord-Koreaanse proporties.”

De wrakingskamer zal vervolgens de dag afsluiten met Het Lied voor de Grote Leider.

Anyway, u kunt het proces hier bekijken.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.