Proces Wilders: Moszkowicz kan geen kant op – Bea trekt lange neus naar Geert – PVV is schijnheilig – 14 maart gaat circus Wilders weer verder – PVV: 80 km zones zijn volkomen onzin – CDA valt gedoger PVV aan


– O C H T E N D – E D I T I E –


#O6 Proces Wilders: Moszkowitz kan geen kant op
De nieuwe rechters houden de touwtjes stevig in handen en gunnen Wilders noch Moszkowicz geen enkele ruimte voor strapatsen.
Jansen, Schalken en Hendriks mogen als getuigen gehoord worden. Maar ze komen op verzoek van de rechtbank en dat maait al veel gras weg voor de voeten van Mosko.

Máár: de rechtbank beslist ‘ambtshalve’ tot het horen van Jansen, Schalken en Hendriks. ‘Met nadruk’, aldus voorzitter Marcel van Oosten. Daarmee zeggen de rechters: wij laten de getuigen niet komen omdat Moszkowicz het wil, maar omdat wij het zelf willen. En dat scheelt, want dat zou betekenen dat niet Moszkowicz maar de rechters alle getuigen als eerste vragen mogen stellen.

Tegen de tijd dat Moszkowicz aan de beurt is, zullen de belangrijkste onderwerpen al zijn behandeld en zal Schalken niet veel meer hoeven zeggen. Dit ontneemt Moszkowicz de kans om Schalken flink onder druk te zetten of met een handige vragenstelling tot voor Wilders gunstige antwoorden te komen.


#O5 Bea trekt lange neus naar Geert

Het was een bijna magisch moment toen opeens, tijdens de opening van het nieuwe culturele centrum van Huub Oosterhuis, de stem van Koningin Beatrix klonk in de stampvolle maar doodstille zaal: ‘De zachte krachten zullen zeker winnen / Naar volmaakte Liefde stijgt alles mee.’

We hebben Geert nog niet gehoord, dus hij zal het wel niet begrepen hebben. En nu is zijn beurt voorbij.


#O4 PVV is schijnheilig

PVV-lijsttrekker Machiel de Graaf zei dat een hoofddoekje de onderdrukking van de vrouw weerspiegelt. ‘De overheid heeft een voorbeeldfunctie en moet niet accepteren dat de vrouw minderwaardig is aan de man en dat dat nog wordt uitgedragen ook.’

Deze onderdrukking moet afgelopen zijn. Maar PVV wil niet dat vrouwen nog baas in eigen buik zijn. Als ze ongewenst zwanger zijn geworden, dan stelt Fleurtje, zullen ze wel een losbandig leven hebben gehad. Volgens mij is de PVV net zo iets als de SGP, maar dan niet met een christelijke bijbel, maar met een GW bijbelboek. :cry: Met kreten en niet teveel tekst anders begrijpen die garnalenbreinen van de fractie het niet.


#O3 14 maart gaat circus Wilders weer verder
Gelukkig hebben we dan de verkiezingen voor de PS al achter de rug en kan die clown er geen garen meer bij spinnen. Geen gratis zendtijd meer voor de PVV van onze belastingcenten!


#O2 PVV: 80 km zones zijn volkomen onzin
Ach ja, daar zal de grote milieudeskundige van de PVV, prof.mr.dr.ir. De Mos, wel weer naar gekeken hebben :grin: Kunnen we er bijna zeker van zijn dat het wel goed is, als die milieuproblemenontkenners tegen zijn. Maar misschien heeft hij dit rapport met een half oog gelezen of gewoon niet begrepen?


#O1 CDA valt gedoger PVV aan

In het tweede verkiezingsdebat in de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen op 2 maart, vielen maandag de ChristenUnie en GroenLinks, maar ook regeringspartij het CDA gedoogpartij de PVV aan.

Zo, dat kan nog leuk gaan worden! :grin: Geert is nog lang niet afgekoeld van de cartoon. :grin:

hr />‘Krapuul Newsroom’ is een dagelijkse draad met korte berichtjes, nieuwtjes en links voornamelijk samengesteld door Keira en soms aangevuld door jvdheuvel. Tips kunt u in de commentaarsectie zetten, of nog mooier, schrijf zelf een mooi blog- of nieuwsbericht, via ons Open Podium.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.