Tijdens de campagne sloot de SP samenwerking met de VVD nog categorisch uit, maar inmiddels lijkt de partij bij te draaien. Dat blijkt uit het rapport van ‘verkenner’ Edith Schippers. De SP zegt: ‘als alle mogelijke combinaties diepgaand en uitputtend zijn onderzocht en niet lukken, dan zijn wij bereid de situatie te heroverwegen’. Niet bepaald een liefdesverklaring, maar de SP zet de deur dus op een kier.

Nóg een opmerkelijke koerswijziging: voor 50 Plus is het verlagen van de pensioengerechtigde leeftijd naar 65 jaar niet langer een breekpunt. Het blijft weliswaar een ‘belangrijk punt’, maar Krol en de zijnen stellen het niet langer als harde eis. Ofwel: zodra het pluche in zicht komt, smelten ook bij Henk Krol breekpunten als sneeuw in de zomerzon.

De PVV wil zó graag regeren – althans op papier – dat het zelfs D66 niet langer uitsluit. Een coalitie met Denk is volgens Wilders ‘onlogisch’, maar voor de rest sluit hij niemand uit.

Meer over de capriolen van onze geachte volksvertegenwoordigers bij RTL Nieuws.

 

 

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
10Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.