Linkse partijen slaan in Rotterdam de handen ineen om de fascisten van Leefbaar Rotterdam buiten het college te houden. Naast SP, PvdA en GL doet ook het door de islam geïnspireerde NIDA mee aan het pact tegen Leefbaar. De vier partijen gaan samen verder onder de naam ‘Links Verbond’. 

Uiteraard zullen rechtse blogs dit zien als het zoveelste bewijs voor het islamo-bolsjewistische complot om de joods-christelijke beschaving te vernietigen, maar in feite ligt het verbond nogal voor de hand. NIDA’s lijsttrekker Nourdin el Ouali  is afkomstig uit Groen Links en sociaal-economisch is het programma van NIDA behoorlijk links (of tenminste sociaal).

De afgelopen jaren werd Rotterdam bestuurd door een coalitie van Leefbaar, CDA en D66, met als voorspelbaar resultaat een snoeihard en repressief beleid tegen de armste inwoners van de havenstad. Het Links Verbond wil maatregelen om de armoede en de schuldenproblematiek  in Rotterdam terug te dringen. Daarnaast wil men vrije dagen instellen voor niet-westerse feestdagen – wat natuurlijk een garantie is voor hysterische reacties op TPO en DDS.

Bron: NRC

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.