Fake! Trap er niet in.

D66 Rotterdam is best bereid opnieuw met het fascistoïde vuilnis van Leefbaar Rotterdam het bed te delen, mits die partij afstand neemt van Baudet. Of eigenlijk ook dat niet eens: als Leefbaar afstand neemt van de uitspraken van Baudet is wat D66 betreft alles al vergeven en vergeten.

Volgens de Rotterdamse D66-lijstrekker Said Kasmi hebben beide partijen de afgelopen jaren prima samengewerkt bij het afknijpen van Rotterdamse minima op het gebied van veiligheid en wonen. Die neoliberale oorlog tegen de armen zou D66 in de toekomst graag voort willen zetten.

We voorspelden het al: de antifascistische pose van D66 zal niet lang duren. Eén dag na de verkiezingen is het alweer afgelopen en gaan onze nationale nep-progressieven over tot de orde van de dag. Totdat de volgende verkiezingen zich aandienen en het hele circus op herhaling gaat.

Bron: RTV Rijnmond

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.