Goedemorgen! Even wakker worden!

In januari zei een Canadese politieagent tijdens een gastcollege dat ‘vrouwen zich niet als een slet moeten kleden om seksueel misbruik te voorkomen’. Die uitspraak zorgde voor een bijzondere vorm van protest: de ‘SlutWalk’. Op 4 juni doet deze internationale beweging Amsterdam aan.

En dan loopt hier een of andere politicus met zijn vazallen te beweren dat de islam een achterlijke godsdienst is? Nou, volgens mij is er voor dit soort domme gedachten helemaal geen godsdienst nodig. Er zijn gewoon mensen die zo dom denken. Die denken – ook in onze joods/christelijke whatever gemeenschap – dat als een vrouw zich op een bepaalde manier kleedt, dat geen eigen stijl is, maar meer iets van een bord met: ‘Grijp mij’ er op.

Daarbij vind ik dat ook Nederland zijn eigen niqaab en boerka heeft (refo-klederdracht; lange rokken, lage schoenen, regenjacks, alles in gedekte kleuren of zwart, en haren ongeverfd en ongeknipt in knot, geen make-up), om vrouwen te beschermen tegen de lusten van mannen. :cry:
Moeten we er allemaal zo bij gaan lopen? :shock:

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.