‘Ondernemer’ Oscar van der Laan kwam op zondag 19 juni in de uitzending zijn ‘bedrijf’ CAXZA, gespecialiseerd in het ‘maken van kleding uit koeienmest’ promoten. CAXZA was op zoek naar investeerders. (Harry Mens woedend op VARA – Telegraaf)

Helaas voor Harry was het een test, hoever kun je gaan om bij Harry in het programma te komen met niks? Nou ver dus :grin:

Je kunt in het programma van Harry niet bestaande producten promoten, als je maar betaalt. Snap dus ook niet waarom hij nu zo boos is. Er is toch voor betaald? Als iemand veel geld wil betalen voor 1.17 minuten niks verkopen bij Harry Mens, wat heeft Harry daar dan voor probleem mee? Neem aan dat er toch meer mensen zijn die hem niet serieus nemen, net als ik. Dus een geloofwaardigheidsprobleem heeft hij sowieso. :grin:

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.