“De staat houdt een flink deel van het loon in”.
Dat klinkt bekend. In een land als Nederland heet dat belastingen, en dan is het blijkbaar in orde. In Noord-Korea betekent het dat de mensen in slavernij verkeren. Geen vragen stellen alstublieft.

Geen vakbondsrechten, alleenheerschappij van de communistische partij. In China en Vietnam dagelijkse praktijk. Maar Vietnam houdt nu godbetert marineoefeningen met de Verenigde Staten en daardoor wordt u geacht het een stuk “vrijer” te vinden dan Noord-Korea. En aangezien China de grootste crediteur is van de VS en inmiddels misschien ook wel de EU klappen we niet meer van de slavenarbeid daar, nietwaar. Bovendien vinden “Nederlandse ondernemers” die anoniem willen blijven de lonen in China te hoog worden, en dus wijken ze uit naar het enige echte wereldarbeidersparadijs, Noord-Korea.
Waar ook Disneykitsch in elkaargeflanst wordt.
De hypocrisie van kapitalisten kent letterlijk geen grenzen.
Kijk het nog eens na.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter3Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Email this to someone
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.