Hans Evers van het Poolse uitzendbureau Marquette uit Almelo richt vrijdag een meldpunt in tegen foute PVV-politici. Het is een protest tegen het eigen meldpunt van de PVV dat is gericht tegen Oost-Europeanen die in Neder land werken. Volgens de PVV gaan die rovend en lallend het land door.

Zo lezen wij in De Twentsche Courant. Op zichzelf bestond het uitstekende idee van PVV-meldpunten al, maar Hans Evers is ook voornemens de meldingen aan Mark Rutte voor te leggen.

Zeer goede zaak, hoe vaker hij met zijn domme grijns op de feiten gedrukt kan worden hoe beter.

Er worden krantberichten opgezet over PVV‘ers die in de fout gingen. Vervolgens kan worden doorgeklikt naar een vragenlijstje. Gevraagd wordt of men foute PVV’ers kent en wat die dan hebben misdaan. Onder meer kan worden gekozen uit seksuele intimidatie, openbare dronkenschap, openlijke geweldpleging en faillissementsfraude.

Kijk, zo’n Hans begrijpt het, zij het dat de term ‘foute PVV-politici’ een nogal helder voorbeeld van een tautologie is.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.