Zo, tot zover de ‘joods-christelijke’ samenleving zoals sommigen die denken te kennen in Nederland. Is er helemaal niet natuurlijk. Benaming en gevoel zijn alleen voortgekomen door het christelijke schuldgevoel over de afvoer van meer dan 100.000 joodse mensen naar de vernietigingskampen in WOII. Procentueel het hoogste uit een land in de hele oorlog. Plus het is eindelijk ‘benoemd’ door die gek uit Venlo, die dat wel een leuke reclamestunt vond met zijn katholieke achtergrond.

Maar ik ben benieuwd wat de CU, de SGP, het CDA en de PVVD gaan zeggen over deze bedreiging van christenen door joden. Ik denk helemaal niks. Ik denk niet dat er Kamervragen komen, want dan komt het schuldgevoel weer boven.

Vergelijk even deze situatie met bedreigde christenen in islamitische landen, dan zou er al moord en brand zijn geschreeuwd. Nu niet, beetje stilletjes staan ze er beteuterd bij.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.