Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch (PvdA) vindt dat de Hogeschool van Amsterdam (HvA) onterecht weigert een gebedsruimte te faciliteren voor islamitische studenten. De hogeschool zegt ‘absoluut niet van plan’ te zijn om zo’n gebedsruimte aan te bieden. (Trouw)

Dit las ik en dacht, ik ga toch eens op de website van de HvA kijken. En wat zie ik daar? Er worden allerlei diensten aangeboden, kamerbemiddeling, info over sportmogelijkheden, studentenverenigingen én studentenpastoraat.  Dan klik op de link van dat studentenpastoraat en waar kom ik dan? Op een website van de protestantse kerk in Amsterdam. Ik lees daar in het stukje engelse tekst dat er ter beschikking van de studenten protestantse en katholieke zielverzorgers staan. Op de website van de HvA staat een stuk met een link daar naar toe. Mag ik daar dan uit op maken dat de HvA een beetje hypocriet aan het doen is? Wij als openbare instelling hoeven geen stilte/gebedsruimte voor onze studenten beschikbaar te stellen, maar wij faciliteren wel ‘reclame’ van een andere kerkelijke organisatie? Die prijzen wij zelfs aan als zijnde goed voor het geestelijk welzijn en het volop in de samenleving kunnen staan van de studenten?

Kortom, de HvA is gewoon een hypocriete christelijke bende en is gewoon aan het moslimpesten met het afnemen van de stilte/gebedsruimte, waar ook moslims gebruik van willen maken.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.