De PVV, zeg Geert Wilders, wil het ultieme nationale gevoel weer terug en de gulden moet terug komen in Nederland! Weg met die euro! Geert heeft daarvoor een heusch onderzoeksbureau in de arm genomen. Alleen jammer dat dat bureau geen echt onafhankelijk, objectief bureau is. Het bureau staat bekent als euro-sceptisch. Dus wat is het rapport dat maandag is gepresenteerd? Juist, euro is niks en gulden is alles. Verbaast mij overigens dat Geert de dukaat niet terug wil, of zou dat zijn omdat die van verfoeide Italiaanse afkomst is?

Waarom verbaast het nou niemand dat dat rapport zo maar in het straatje past van Geert Wilders? Nou Geert (of zijn geldschieters) hebben het betaald dus bureau levert gewoon pasklaar rapport.

Enige deskundigen hebben er al een mening over gegeven, mijn conclusie is dan ook: zonde van het papier. Maar bureau kan weer vette declaraties indienen en Geert haalt de pers weer eens.

Diederik Samsom citeert blz. 10 uit het rapport:

Jan Kees de Jager gaat er echt niet slecht van slapen en vindt het prima dat er rapporten worden geschreven, maar wil niet terug naar de gulden. Wouter Koolmees (D66) noemt het een voodoo-economisch en rammelend rapport en compleet mislukt.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.