Op 45 procent van de Nederlandse snelwegen gaat per 1 september de maximumsnelheid omhoog naar 130 kilometer per uur. Dat heeft verkeersminister Melanie Schultz van Haegen (Infrastructuur) besloten. (Volkskrant)

Afspraak in regeerakkoord was dat op 60% van de Nederlandse snelwegen 130 km gereden mocht worden. Er wordt niet bijgezegd wanneer dat zou kunnen, waarschijnlijk alleen ’s nachts, maar de PVVD’ers krijgen er een harde plasser van, dus prima plan! Het ouderwetse brood en spelen, geef het volk wat ze willen en je houdt ze rustig. Zij die geen auto hebben, hoef je geen rekening mee te houden, want hebben toch geen geld dus geen stem. Verkeerd voorlichten over ProRail enzo, mwah, niet belangrijk, de PVVD’er reist niet met de trein dus geen boodschap aan.

Maar toch minpuntje van dit kabinet, er kan slechts op 45% straks 130 km gereden worden! Ben benieuwd of hier nieuwe plannen voor komen om er toch minstens 60% van te maken, koste wat het kost. Dan maar wat uitkeringen omlaag om dat mogelijk te maken. Aan paupers verdien je niks en aan autorijders wel.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.