Geen van de drie partijen zal er veel kiezers mee winnen, zelfs D66 niet – maar ze zullen wel aan komen emmeren (ik houd het netjes) met het “landsbelang”.

ChristenUnie, GroenLinks en D66 bieden zich aan voor een Kunduzcoalitie tot de volgende formatie (in ieder geval een van de drie zal zodanig zijn weggevaagd na de verkiezingen dat zij totaal irrelevant zal zijn – raad maar welke):

CU, D66 en GroenLinks willen een reeks maatregelen van het demissionaire kabinet terugdraaien. Te denken valt aan de afschaffing van de persoonsgebonden budgetten in de zorg, de bezuinigen op het passend onderwijs, cultuur en natuurbeleid.

Daarnaast willen zij een paar hervormingen afspreken over hypotheekrenteaftrek, vervroeging van de verhoging van de pensioenleeftijd en het ontslagrecht.

“Hervorming van het ontslagrecht”. De pesthekel aan je sukkelende ouders/grootouders politiek vertalen in verlaging van de kans op een baan voor jongeren. En het grappigste is natuurlijk dat Vinexpartij D66 denkt dat het aanpakken van de hypotheekrenteaftrek gewaardeerd zal worden door de achterban. Nu, ik heb nieuws voor u – maar ja, ik heb er dan ook voor doorgeleerd als politicoloog.
Partijen die zich zo gemakkelijk aanbieden bij collaborateurs met Wilders verdienen de afstraffing die hun ongetwijfeld te wachten staat.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.