In diverse media verschenen afgelopen paar dagen berichten over een wetsvoorstel in Egypte dat het mogelijk zou moeten maken voor de man om binnen 6 uur na de dood van zijn vrouw nog sex met haar te hebben. Hier staat het bijvoorbeeld nog ongewijzigd bij RTL. Het bericht is echter een broodje aap, aldus onderzoekster Sarah Carr:

Carr zegt in een artikel op haar Facebook-profiel dat het wetsvoorstel niet bestaat. ‘Hoewel ik de Daily Mail waardeer voor het dagelijks afstruinen van het internet naar nieuwsfeiten die het beeld bevestigen dat moslims boekverbrandende, necrofiele, tulbanddragende maniakken zijn’, zegt Carr. (AD)

Hoax of geen hoax, met dit stukje voorlichting over “zieke vrouwonvriendelijke moslims” zullen we nog tot in lengte van dagen geconfronteerd worden. De rechtsrabiate diarreeridders smullen van dit soort dingen.

Kijk dit PVV kamerlid bv eens:

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.