Ineke van Gent stelt zichzelf niet verkiesbaar voor de Tweede Kamer verkiezingen van 12 september aanstaande.

GroenLinks-Kamerlid Ineke van Gent (54) houdt het voor gezien. Op het Binnenhof een markante verschijning: een stevige vrouw met wild, blond haar, goedlachs, een stevig debater die jip-en-janneketaal sprak voor het begrip gelanceerd werd. Als vergadervoorzitter in staat om gespannen, beginnende ministers, staatssecretarissen en Kamerleden op hun gemak te stellen.VK

Voor mij was van Gent de belichaming van de L in GL; stemde eigenwijs tegen de missie naar Kunduz welke de partij eerder al in grote verlegenheid bracht. Ik krijg een beetje het idee dat men bij GL compleet vergeten is dat men voortkomt uit de CPN, PPR, PSP en EVP. Hoeveel van deze kiezers zou men nog over hebben?

Na de laatste collaboratie met Rutte cs over het ‘fantastische’ begrotingsakkoord voor 2013, hoop ik dat deze partij een ongenadig pak op haar donder krijgt op 12 september.
En neem D66 dan ook maar gelijk mee met hun “over je schaduw heen springen”.
Hoe kun je nu over een schaduw springen als er een donkerbruine wolk boven ons land hangt?

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.