Gutteguttegut wat hebben ze De Lijder toch onheus bejegend daar in het Catshuis. Arme man. Dit is althans het verhaaltje wat Geert Wilders tegenwoordig probeert te spinnen. Misschien probeert hij nog wat stemmen uit medelijden te winnen of een extra boek te verkopen:

Premier Mark Rutte heeft PVV-leider Geert Wilders ‘bedreigd en geïntimideerd’. Dat onthult Wilders in een uitgebreid interview met EenVandaag. Tijdens het Catshuisoverleg schreeuwde premier Rutte: “Ik ben nu heel erg gemotiveerd om dat partijtje van jou tot de laatste zetel af te breken.” Wilders: “Het was zeer intimiderend en een minister-president onwaardig.” (Bericht op EenVandaag.nl – de uitzending)

Oplettende bezoekers van onze site weten overigens wel beter. Als er iemand een ettertje was tijdens dat overleg dan was het Geert Wilders wel.

L'état, c'est moi

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Email this to someone
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.