Mammie

Leugenaar Rutte van de Firma List & Bedrog (VVD) zou in het kader van de verkiezingscampagne een gezin bezoeken met een meervoudig gehandicapte dochter. Een en ander zou gefilmd worden door Hart van Nederland. Rutte zou dat gezin wel even uitleggen hoe het op eigen benen kon leren staan als ze de handen maar uit de mouwen steken. Echt TOP televisie dus. Super Gaaf Wow:

Het gesprek met Rutte zou gaan zou gaan over persoonsgebonden budgetten (pgb’s). De 9-jarige, meervoudig gehandicapte Lotte is de oudste van drie kinderen van Marco van de Velde en Erika van de Bilt – ze hebben nog twee gezonde jongens, Thijs (5) en Jos (4). Ze hebben zo’n pgb voor Lotte (noordhollandsdagblad).

Maar de premier van alle Nederlanders zag er bij nader inzien toch maar van af.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.