Niet echt nuttig

Ik ben eigenlijk nooit een voorstander van natrappen op een dood lijk maar voor Hero Brinkman maak ik graag een uitzondering. Hero Brinkman is nu gecertificeerd totally useless, zelfs in zijn woonplaats kreeg hij maar 12 stemmen, en we moeten die arme wereldvreemde blaaskaak dus iets te doen geven. We betalen hem namelijk nog steeds een vorstelijk salaris en dat aspect verliezen mensen wel eens uit het oog; wanneer je een dorpsgek als Brinkman uit de Tweede Kamers schopt dat ben je hem nog wel een flinke tijd 7 ruggen belastingpoet per maand verschuldigd.

Dus gaan we een spelletje doen: meld de meest overbodige flitspaal op Hero’s overbodigeflitspalenwebstek.

Ik heb alvast een voorzetje gegeven en flitspaal 49 toegevoegd. Zie afbeelding. Een stoffige flitspaal op een zandplaat nabij Ameland. En plek waar echt nooit auto’s komen, dus hoe overbodig wil je het hebben?

Bonuspunten krijg je als je een flitspaal in Azië of Afrika weet toe te voegen. De software maakt het onmogelijk maar het is toch iemand gelukt: onder Ivoorkust bevindt zich ook al een overbodige flitspaal. Zoem maar eens uit.

Dit lijkt vrij dom maar je geeft op die manier Hero Brinkman dus iets te doen, immers:

Meld hier verkeerssituaties waar volgens u overbodige flitspalen zijn geplaatst. Wij zullen deze meldingen onderzoeken, bundelen en een voorstel doen om deze flitspalen te verwijderen (overbodigeflitspaal.nl)

Dit schreeuwt natuurlijk om een paar flitspalen in het IJsselmeer of zo, of de Dode Zee. leef je uit!

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.