Dit is een VVD’er. Dus dan weet je eigenlijk wel genoeg.

Henk laat zich niet gek maken. Henk weet waar de mosterd wordt gehaald. Henk zijn agenda was leeg en hij kon zo in de formatieronde springen. Henk wel.

Maar als het aan die hele enge VVD’er ligt komt er vast net zo’n bruin gedrocht als er was. Henk heeft niks met sociaal of met empathie. Henk is van de werkkampen, van de straffen en van het korten. Dat gaat niet werken met een sociale partij.

Maar Henk zal zijn uiterste best doen om de VVD weer de premier te laten leveren. Want Mark moet toch beloond worden voor zijn gelieg, gedraai, geaarzel en gedogen. Met deze zeer waardevolle eigenschappen voor een VVD’er moet deze jongen toch beloond worden.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Email this to someone
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.