Volgens het Haagse PVV-raadslid Willie Dille is ze in maart 2017 ontvoerd en verkracht door een groep moslims. Dat zegt ze in een inmiddels verwijderd filmpje op haar Facebook-pagina. Collega-raadslid Arnoud van Doorn (Partij van de Eenheid) zou opdracht hebben gegeven tot die groepsverkrachting.

Van Doorn zegt dat hij zich niet wenst te verlagen door inhoudelijk te reageren op de beschuldiging van Dille, maar dat hij overweegt aangifte te doen.


Het is onduidelijk of Dille aangifte heeft gedaan van de verkrachting. De Haagse PVV suggereerde van wél, maar Dille zelf wil dat bericht niet bevestigen. De gemeente Den Haag en de politie willen een aangifte nóch ontkennen, nóch bevestigen. Bewijzen levert Dille niet en waarom je anderhalf jaar wacht voordat je een verklaring aflegt is niet duidelijk. Het verhaal rammelt ook aan alle kanten. Dat Dille bedreigd zou zijn wil ik nog wel geloven, dat ze verkracht zou zijn door een groep moslims lijkt echter hoogst onwaarschijnlijk. De islamitische wetgeving beschouwt verkrachting als een zwaar misdrijf, waarop de doodstraf staat. In landen als Pakistan en Saoedi-Arabië wordt over het algemeen korte metten gemaakt met verkrachters. Dat die verkrachters haar vervolgens ook nog verteld zouden hebben dat ze handelden in opdracht van Van Doorn is te belachelijk voor woorden.

Als het waar is, is het natuurlijk afschuwelijk, maar vooralsnog lijkt er weinig reden te zijn Dille’s verhaal te geloven. Het is te hopen dat Dille aangifte doet, opdat de politie een grondig onderzoek in kan stellen. Doet Dille géén aangifte, dan mogen we hopen dat Van Doorn naar de politie stapt om aangifte te doen van smaad.

Bron: Omroep West

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.