Het heeft hare majesteit Anouchka van Miltenburg behaagd een decreet uit te vaardigen dat parlementaire journalisten het werken volstrekt onmogelijk maakt:

Bij aanvang van het nieuwe politieke seizoen heeft zij een oekaze uitgevaardigd aan journalisten. Wanneer zij een politicus aanspreken „met draaiende opname apparatuur” lopen ze het risico het beeld en geluid te moeten wissen. „Als het Kamerlid en/of de bewindspersoon aangeeft niet te willen meewerken, worden de opnames gestopt en wordt het opgenomen materiaal ook niet gebruikt”, schrijft Van Miltenburg. (NRC)

Het gerucht gaat dat deze maatregel met name bedoeld is om Anouchka van Miltenburg zelf uit de schijnwerpers te houden. Anouchka van Miltenburg is uiteraard medewerkster van de Firma List & Bedrog, pardon de “Volkspartij” voor “Vrijheid” en “Democratie”. De Nederlandse Vereniging van Journalisten vindt het maar niks.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.