Nacht van lange messen aanstaande binnen rabiaatrechts Nederland?

Dagger
By George Shuklin

Kijk, het zijn natuurlijk empatisch en sociaal gemankeerde types, die rabiaat-rechtse bezorgde burgers, dus heel lang gaat dat nooit goed, die politieke partijen/ verenigingen/ bewegingen onder dergelijke vlaggen. Kijk alleen maar eens wie er zoal niet met slaande deuren bij de PVV vertrokken is de afgelopen jaren.

En ja, ook tachtig jaar geleden was dat al zo.  Al die types menen het Absolute Gelijk in pacht te hebben. Meningsverschillen oplossen is zeg maar niet echt het ding van rabiaat-rechtsen. Al gauw regent het verboden, ontslagen of deportaties en anders op zijn minst klappen.

Een lid van de Enschedese beweging DTG (Demonstranten Tegen Gemeenten; lees: varkenskoppendemonstranten tegen asielzoekerscentra) bleek overgelopen naar de Dutch Self Defense Army (DSDA), een andere beweging met vergelijkbare doelstellingen:

Vrijdagavond kwamen er daarom vier mannen, waaronder twee DTG-kopstukken, naar zijn huis. Daar vernielden ze zijn voordeur. Er vielen geen gewonden, maar er werd wel aangifte gedaan van de vernieling. (Tubantia)

Goed, het was nu nog slechts een voordeur, die bij de Gamma of Karwei zo te vervangen is (inclusief pseudo-oud messing hang- en sluitwerk).

Zaterdagavond wist de politie de vier mannen aan te houden, omdat bewakingscamera’s van het slachtoffer het incident filmden. (Tubantia)

Nee precies, het slachtoffer had dus een bewakingscamera. Heeft u een bewakingscamera? Ik niet, en ik ken ook geen enkele andere particulier die er een heeft. We hebben het hier dus ofwel over een puissant rijk type dat zijn eigendommen moet beschermen of een bovengemiddeld paranoïde figuur die wellicht vreest dat zijn unieke verzameling Derde Rijkmemorabilia gestolen zal worden.

Kortom, om met die GeenStijlschrijver avant la lettre Willem van den Hout/Willem Waterman/Willy van der Heyde – voormalig redacteur van De Gil en later succesvol schrijver van de Bob Eversserie –  te spreken: Wie zei dat je in dezen tijd niet kon lachen?