Nee, Gé Wagemakers geldt niet als corrupt. Hij lust er wel een. En dan nog een, blijkbaar. Daar is hij noch in de gemeentelijke noch de landelijke politiek uniek in.

Met de Osse VVD was Gé Wagemakers al klaar, nu moet ook het landelijke bestuur het ontgelden. ,,Een liberale partij die totaal de weg kwijt is”, schrijft hij in zijn blog. ,,Zwanger van de macht. En zwangerschap is altijd tijdelijk en dus eindig.”

Bron.

Wagemakers is vanwege de campagne die er blijkbaar tegen hem gevoerd werd uit de partij gestapt:

Wagemakers vindt dat hij in Oss ‘door zogenaamde ‘liberalen is weggepest. ,,Ik schaam me voor de huidige vertegenwoordigers van een ‘liberale’ VVD. Ze vertegenwoordigden een smaldeel in Berghem, Lith en Oijen en hebben totaal geen idee wat er in de stad Oss leef”, aldus de voormalig lijsttrekker en wethouder van de Osse VVD.

Bron.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.