Een beetje eng dat het is na te gaan is het wel, maar Coen Verheij, de man van de PVV in Arnhem heeft zijn internetverleden gewist en dat roept vragen op. De Gelderlander kon er bij:

Uit zijn zoekgeschiedenis op internet blijkt dat hij video’s bekijkt op PJ Media, een vergaarbak voor extreemrechtse denkbeelden en de meest uiteenlopende ideologieën. Zo is hij volger van bijvoorbeeld de alt-rightbeweging ofwel ‘alternatief rechts’: een zeer los georganiseerde politieke subcultuur in de Verenigde Staten.

Ook heeft Verheij zich verdiept in vage stromingen zoals The Zeitgeist Movement Global (internationale anti-kapitalistische beweging), The Venus Project-Global, een ideologische beweging die de wereld wil verbeteren en Positive Money UK, een beweging die het geldsysteem in Groot-Brittanië wil veranderen.

En hij is tegen “de islam” en dat is voldoende voor de geachte afgevaardigde, Lijder Geert.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.