Jalta – gisteren vermoedden we al dat het citeertaboe rond deze site niet lang meer zou duren – vindt uit wie degene is die toch wel opvallend handig en snel het “incident” op het Buikslotermeerplein op een onooglijk filmpje heeft vastgelegd. Ene Nikon alias Klaas Vaak, die in feite Stephan Pront lijkt te heten van de site De Jaap. Of dit nu echt een naam is staat nog te bezien, maar de herkomst van het filmpje is in ieder geval duidelijk (de verdenking was er al).

In tegenstelling tot de lui bij Jalta heb ik helemaal niet het idee dat “bejaarde” Kerklingh is “aangevallen” door Antifa-activisten die net zo toevallig als een Baudetaanhanger uit Kudelstaart (!) zaterdagochtend in het winkelcentrum Buikslotermeer aanwezig waren en daar tegen folderende FvD-ers aanliepen. De vrome praatjes van Jalta over wat niet mag en schandalig is kunnen we als een eredienst aan de Kring van Herkomst beschouwen.

Ongelooflijk evengoed dat een vaandelvlucht-medium van de uiterste rechterzijde wel uitzoekt hoe het zou kunnen zitten waar de “gevestigde media” het eenvoudigweg laten afweten.

Volg het spoor.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.