De grote schoonmaak op Twitter heeft nu ook Nederland bereikt, met als gevolg dat de Grote Fascistische Leider Geert Wilders gisteren in één klap ruim 150.000 volgers kwijtraakte. Waarschijnlijk worden dat er in de toekomst meer.

Twitter heeft de strijd aangebonden met nepaccounts, waar het van wemelt op het medium. Sommige mensen betalen grof geld om nepvolgers te kopen, waarmee ze zichzelf op Twitter heel wat groter maken dan ze in werkelijkheid zijn. Wilders kocht in juli 2015 zo’n 200.000 volgers (eenvoudig af te lezen uit het grafiekje hierboven). Die is hij nu dus weer grotendeels kwijt.

Wilders is niet de enige politicus die volgers kwijtraakt, al voert hij de ranglijst wél overtuigend aan. Rutte raakt 13000 volgers kwijt, Azarkan (DENK) 5400, Thieme (PvdD) 3400 en Baudet (FVD) 5700.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.