De zelfmoord van psychiatrisch patiënt (en PVV-gemeenteraadslid) Willie Dille heeft – voorspelbaar – bij de rechtse medeburger weer het beste bovengehaald. De meeste reacties zijn de moeite van het noemen niet waard, maar we maken graag een uitzondering voor Danny Feelders.


Feelders is afkomstig uit Schiedam en werkzaam voor Hoogstra Montage in Rotterdam. De werkgever inseinen lijkt niet zoveel zin te hebben, want die heeft nog veel meer types als Feelders in dienst. Dat zal vast zijn redenen hebben.

Feelders is een groot bewonderaar van de Noorse massamoordenaar Anders Breivik. Nu bewonderen vrijwel alle PVV’ers Breivik, maar de meestal durft men daar niet voor uit te komen. Danny is een uitzondering:

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.