Tineke Bulder, afgescheiden PVV-Statenlid in Gelderland, verhuist en geeft haar zetel op. Zij loopt nog even leeg over de “partij” tegenover De Gelderlander:

“Marjolein [Faber, fractievoorzitter PVV-Statenfractie] is een kleine dictator. Die wil alles bepalen. Neem de moties van andere partijen. Daar mochten wij niet voor stemmen. Ik las ze niet eens, want we moesten toch tegen zijn. Bij alles zei Marjolein: het Kremlin – zo noemde zij de PVV in Den Haag – wil het niet. Ik zei: dit is verdomme Gelderland. Wij gaan over Gelderland. Een voorbeeld: de rondweg Wageningen. Ik was er geweest en vond dat hij er niet hoefde te komen. Het verkeersprobleem wordt er niet mee opgelost. Maar ja, de PVV Den Haag wil meer asfalt. En dit is asfalt. Dus moesten we voor stemmen. Ik hoorde Marjolein laatst zeggen: bij ons mag je verdeeld stemmen. Ik dacht: what the fuck? Pinokkio in the house! Dat mocht echt niet.”

Lees verder bij de bron.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.