Voor de volledigheid: we weten nu wat Van der Koelen gedaan heeft: inbreken in persoonlijke computers van “bekende Nederlanders” (wier namen uw verslaggever niets zeggen, maar daar zijn het Bekende Nederlanders voor vermoedelijk), bekende vrouwelijke Nederlanders. Naaktfoto’s die de man vervolgens gepubliceerd heeft. Of “in opdracht” ging publiceren.

Vanuit zijn werkkamer in zijn keurige Almeerse gezinswoning kraakte hij wachtwoorden en kreeg hij toegang tot digitale bestanden van onwetende vrouwen. Seksueel getinte filmpjes of foto’s werden geüpload en soms verspreid.

Meldt nog wel De Telegraaf, niet bepaald een VVD-onvriendelijk medium.

U weet, wij houden al jaren de corruptie van de VVD in de gaten, maar misschien glipt er een glipperd tussendoor een enkele keer.
Dus als het een tijdje verdacht stil is rond de VVD kunt u hier kijken of we iemand misgelopen zijn.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.