Corrupt betekent oorspronkelijk: bedorven, en dat is VVD-er Frans de Graaf in Den Haag zeker. Hij wil dat er zo snel mogelijk een einde komt aan de non-stopkerkdienst in Bethel ter wille van het gezin Tamrazyan.

Een kerk mag volgens fractievoorzitter Frans de Graaf nooit een opvangplek worden voor mensen die niet in Nederland mogen blijven. ,,Een kerk of andere religieuze instelling mag nooit besluiten van een democratisch gelegitimeerde overheid frustreren.’’(…)
,Goed als aan deze situatie snel een einde komt.’’ Volgens hem is er in Nederland en in Den Haag ruimte voor echte vluchtelingen. ,,Daar hoort ook bij dat als je dat niet bent, je weer weg moet. Alleen zo kun je op een rechtvaardige manier opvang bieden.’’

De Graaf vermeldt uiteraard niet dat zijn partijgenoten van asielzaken, Dijkhoff en Harbers, eindeloos geprocedeerd hebben om deze mensen uit te kunnen maken voor Onechte Vluchtelingen.

Gefeliciteerd met de eretitel, mijnheer De Graaf.

AD.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.