Zij past in het patroon van Manlief de Ondernemer Die De Opdrachten krijgt doorgespeeld door Vrouwlief de Politica. Zie Jorritsma, Schipper, Schultz van Haegen. Allemaal VVD ja.

Het Deventer VVD-raadslid Carmen Hunger verlaat per direct de politiek. Hunger raakte in opspraak doordat ze als aandeelhouder is gelinkt aan een bv van haar partner, die 400.000 euro leende van de gemeente. Over dat geld is nu onduidelijkheid.

Het verschil met de eerdergenoemde politicae is dat Hunger als raadslid niet als enige verantwoordelijk gesteld kan worden voor het toeschuiven van tonnen naar degene die “haar partner” wordt genoemd, een zekere Henk de Jager. En dat partnerschap gaat blijkbaar verder dan een net-niet-half aandeel in de BV’s van De Jager.

Bovendien zijn de centen zoek, en de meerderheid van de raad wil dat uitgezocht wordt waar het geld heen is.
Vlak voor de verkiezingen maakt Hunger “een persoonlijk drama” mee en ondergaat de VVD “een aderlating”.

De Stentor heeft meer, hier en hier.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.