Trayvon Martin

Trayvon Martin

Stel je eens voor;  jouw zoon loopt ’s avonds laat op straat. Hij is onderweg van een winkel naar huis, in die winkel heeft hij frisdrank en snoep gekocht. Het is donker en jouw 17 jarige zoon heeft het gevoel dat hij gevolgd wordt. Er loopt een figuur achter hem aan, je zoon gaat linksaf en de onbekende figuur gaat ook linksaf, vervolgens gaat je zoon rechtsaf maar de figuur gaat wederom rechtsaf. Nu weet jouw zoon het zeker, “ik word gevolgd” en hij begint te rennen, de onbekende man begint ook te rennen.

Wat er daarna gebeurt weet niemand, maar je treft je zoon dood aan. Boven het lijk van de (minderjarige ongewapende) jongen die we voor het gemak Trayvon zullen noemen, staat een man met het moordwapen. De man beweert dat Trayvon hem uit het niets op zo’n gewelddadige wijze aanviel, dat hij uit vrees voor zijn leven, geen andere mogelijkheid zag dan zijn vuurwapen te trekken en Trayvon dood te schieten.

Dit zijn de feiten die bekend waren op het moment van overlijden van Trayvon, een zwarte jongen van net 17 jaar oud, 1.80 meter lang, 72 kilo wegend en ongewapend, is doodgeschoten door ene George, kwart hispanic, 28 jaar oud, 1.73 meter lang met een gewicht van 91 kilo. Trayvon was dood en George sliep die avond…. Thuis!

Terecht volgens Leon de Winter, Trayvon gedroeg zich immers verdacht, je weet wel, zwart zijn binnen het omheinde appartementencomplex van je vader,  hij droeg een ’hoodie’ (een vest met capuchon) en, wat later bleek, had Trayvon een aantal dagen voor het incident wiet gerookt. De meeste van jullie zullen inmiddels wel overtuigd zijn van het feit dat Trayvon zijn gewelddadige dood verdiende, maar voor de hardnekkige “realiteit ontkenners” gaat De Winter nog even door, Trayvon is namelijk ook al eens geschorst van school geweest en noemde hij zichzelf op Twitter een “No Limit Nigga” duidelijk een criminelen naam en of dat nog niet genoeg was had hij een paar gouden tanden.

George Zimmerman

George Zimmerman

Volgens Leon de Winter zijn de donkere racistische dagen van de VS verleden tijd. De mensen die beweren dat als Trayvon blank zou zijn en George zwart de laatste vandaag de dag een lange gevangenisstraf zou uitzitten, zijn “linkse agitatoren”. En George Zimmerman, is een goede burger die zich vrijwillig (en ongevraagd) als buurtwacht had opgeworpen na een serie inbraken volgens De Winter, dat hem een straatverbod was opgelegd voor zijn ex-verloofde ivm huiselijk geweld zegt niets over het karakter van de man. Gelukkig werd George dan ook vrijgesproken op 13 juli 2013 van doodslag, gerechtigheid!

George Zimmerman leefde nog lang en gelukkig hierna, zonder dat ook maar ooit iemand last van hem heeft gehad. Dus ik moet nu eerlijk zijn en zeggen; achteraf had Leon de Winter helemaal gelijk, toch…..?

O nee, helemaal niet!

Sinds zijn vrijspraak in juli 2013, is George Zimmerman al 5(!)x opgepakt door de politie verschillende keren voor geweldsincidenten. Zo heeft hij zijn schoonvader mishandeld en zijn ex-vrouw met een wapen bedreigd. Ook heeft hij de iPad waarmee ze het incident filmde vernield. Afgelopen week werd Zimmerman opgepakt wegens huiselijk geweld tegen zijn nieuwe vriendin, die hij wederom met een vuurwapen (shotgun) bedreigde.

Voor “linkse agitatoren” zoals ik, is dit reden om een patroon te zien, deze man trekt te pas en te onpas een vuurwapen op ongewapende mensen en mishandelt met de regelmaat van de klok vrouwen. Misschien dat De Winter ook in de achtergrond van deze slachtoffers kan duiken en ons uitleggen waarom zij het geweld tegen zich toch echt verdienen.

Toen een ongewapende minderjarige (zwarte) jongen werd doodgeschoten, stonden lieden als De Winter en Van der Galiën in de rij om hem te demoniseren, het was een agressieve, drugsgebruikende crimineel in de dop, die een brave (zelfbenoemde) buurtwachter uit het niets aanviel. Nu blijkt dat deze buurtwachter een gestoorde gek is, die bij iedere woordenwisseling naar zijn pistool grijpt, is het stil. Geen excuses, niets.

Alleen een dode knul en rouwende ouders.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.