Ze werd op haar veertiende, na verkracht en mishandeld te zijn door de man waaraan je uitgehuwelijkt was, door een mensenhandelaar uit Guinée weggevoerd om vervolgens in Amsterdam in de gedwongen prostitutie terecht te komen. Daar ontsnapte ze aan en probeerde sindsdien als schoonmaakster rond te komen en een opleiding tot verzorgster te doen.

Dat iemand van zo’n leven angstig, depressief en suïcidaal kan worden hoeft niemand te verbazen.

De IND – u weet wel, die organisatie waar sympathieke, invoelende mensen als Hilbrand Nawijn, Malik Azmani en iemand die het een goed idee vindt de vriendin van Fred Teeven te zijn werken – ziet hierin echter geen enkel beletsel haar terug te sturen naar Guinée, mits ze maar genoeg antidepressiva meeneemt voor onderweg. Inmiddels heeft ze zichzelf al een keer bijna het leven benomen door ophanging. De overweging dat ze in Guinée als gevluchte uitgehuwelijkte vrouw groot gevaar loopt schijnt ook niks uit te maken.

Fred Teeven is inmiddels verdwenen als bewindspersoon op deze portefeuille, maar het staat te bezien of Klaas Dijkhoff, die nieuwe loser van de VVD die er nu over gaat, genuanceerdere opvattingen heeft. Misschien dat een of andere internationale organisatie de staatssecretaris weer eens op de vingers kan tikken. Met een spoorbiels of zo.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.