In de nacht van zondag op maandag heeft de fascistische knokploeg Pegida een hangslot om de voordeur van een islamitische basisschool  in Leiden gedaan. De dappere strijders van Pegida lieten een brief  achter met de tekst: ‘Nederlanders kom in verzet tegen islamitische scholen. De Islam zorgt voor vreselijke aanslagen in Europa. Je moet het probleem bij de wortel aanpakken. Dat is ook het sluiten van Islamitische scholen.’ Om er geen misverstand over te laten bestaan hoe we ons dat ‘sluiten’ in de praktijk voor moeten stellen, was de brief voorzien van een doodshoofd:


Pegida Nederland roept inmiddels op Twitter en Facebook op het Leidse voorbeeld te volgen:


Pegida is al een tijd niet meer in staat mensen te mobiliseren, bij betogingen van de organisatie komen tegenwoordig hooguit enkele tientallen mensen opdagen. Blijkbaar denkt men met het terroriseren van kinderen te kunnen blijven scoren.

Bron: Omroep West

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
12Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.