Voor wie zich nog enige illusie maakte over de burgerlijke rechtsstaat en de gewapende knokploeg van het kapitaal de politie, is het onderstaande filmpje wellicht instructief:


Ook aardig én onthullend: deze tweet waarin de Friese politie de fascistische troglodieten die gisteren bij Joure de weg blokkeerden bedankt voor hun optreden en vertelt dat ze nu wel weg kunnen gaan. “Opdracht volbracht, jullie kunnen nu naar huis”.


Overdreven te spreken over fascistische troglodieten? Nou, nee:


En dan was er natuurlijk de SP, altijd bereid de troglodieten naar de mond te praten, want potentiële SP-stemmers. Voorzitter Ron Meyer:


Voormalig Tweede Kamerlid Paul Ulenbelt:


Dat de SP maar snel de route mag volgen die de PvdA eerder aflegde: regelrecht de afgrond in.

Overigens valt er zelfs bij deze trieste episode uit de moderne geschiedenis nog wel het eea te lachen. Met dank aan domrechts:

Hier nog een impressie van het soort bezorgde pro-zwartepiet Landwachtnazaten dat tegenwoordig vrij baan krijgt van Het Gezag:

Zie ook het liveblog van gisteren.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.