Het kan natuurlijk altijd nóg krankzinniger. De fascistische pisvlek Geert Wilders gaat – houd je vast – aangifte doen tegen Mark Rutte wegens ‘discriminatie van Nederlanders’. Ook heeft Wilders (weer eens) een meldpunt gelanceerd. 

Het is niet onze gewoonte te linken naar nazisites, maar deze is te leuk om te laten liggen. Tel de feitelijke onjuistheden en halve waarheden. Kom je toch al gauw op een stuk op vijftien.

Citaat: ‘Ik zeg: genoeg is genoeg. Wij worden als tweederangs burgers behandeld in ons eigen land. De politiek denkt aan iedereen behalve aan de Nederlanders.

Als er iemand in Nederland onterecht ongelijk wordt behandeld is het de Nederlander zelf. Er zijn talloze voorbeelden van.

Daarom ga ik aangifte doen tegen Mark Rutte. Wegens discriminatie van Nederlanders. Steun mij!’

 

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.