De oproep tot ondersteunen van zijn ‘aangifte’ tegen Rutte, wegens “discriminatie van de Nederlander” is in technisch opzicht een juweeltje van gebruikersgemak: de gebruiker wordt in het geheel niet gehinderd om onbeperkt te blijven steunen met dezelfde naam en hetzelfde mailadres, je mail wordt niet gecontroleerd en verificatie is nergens voor nodig. Let wel, dit is geen oproep om het initiatief van Geert te saboteren, maar ik kan bezwaarlijk iedereen persoonlijk tegenhouden die dat toch gaat doen, nietwaar?

Ach, het is me toch wat met die hypocrisie in dit land. Zelf veroordeeld zijn wegens discriminatie van landgenoten en vervolgens aangifte tegen een ander gaan doen met wat vage argumenten en keiharde leugens. Je moet snotdomme toch maar het gore lef hebben om publiekelijk keer op keer alle regels en (grond-) wetten aan je laars te lappen, maar menen er ieder ander wel steeds voor op de vingers te moeten tikken. Alles, maar dan ook letterlijk alles om die lelijke tronie zo vaak mogelijk op de voorpagina te krijgen.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.