Als je niet in staat bent om het groeiende aantal in Nederlandse steden in het wild levende halsband- en alexanderparkieten als teken van dreigende islamisering te duiden ben je een waardeloze PVV’er. Om hoog op de kandidatenlijst van de PVV voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 in willekeurig welke gemeente terecht te komen is het noodzakelijk dat je die hersenkronkel bezit. Dat geldt zeker voor gemeenten waar deze verwilderde parkieten helemaal niet voorkomen.

De provinciale paladijnen van Geert Wilders hebben het moeilijk met het selecteren van de juiste kandidaten. Kandidaten die worden afgewezen beklagen zich erover dat hen werd verweten het islamitische geloof en de belijders daarvan onvoldoende te haten. “Het gaat alleen maar over de islam”, is een veel gehoorde klacht. Nu hoeven wij niet te vrezen dat met deze afvallers grote politieke talenten voor altijd verloren gaan. Aan koekenbakkers en pratende pannenkoeken is in ons land nooit enig gebrek geweest. Wat er nu overblijft op de kieslijsten van de eenmansbeweging, die de PVV toch nog altijd is, zijn de grootste racistische, fascistoïde prutsers met een beperkt denkvermogen en een te klein lijf voor het enorme ego dat zij dagelijks mee moeten torsen. Op die malloten, ook wel nooit gehoorde bezorgde burgers genoemd, kan op 21 maart 2018 in een groot aantal gemeenten gestemd worden. Een groot aantal als er voldoende goed gekwalificeerde kandidaten gevonden worden. Gekwalificeerd om flink haat en angst te zaaien, raadsvergaderingen te laten ontsporen en colleges van B & W te schofferen.

Als Geert Wilders zijn plan doorzet betekent dit zonder enige twijfel het definitieve einde van zijn beweging. Entertainment is leuk, maar het moet de burgers geen geld kosten en het mag al helemaal niet tornen aan verworven rechten op extra geld en goederen. Dat de PVV er in talloze gemeenten een enorme chaos van gaat maken staat wel vast. In Den Haag en Almere hebben de burgers daar inmiddels ervaring genoeg mee. Overal tegen, voortdurend krijsend harde maatregelen eisen, met Jan en alleman ruzie zoeken om vervolgens helemaal niets voor elkaar te krijgen. Een PVV-fractie in een gemeenteraad is een garantie voor het snelle ontstaan van eenmansfracties die het tijdens commissie- en raadsvergadering vooral zullen laten afweten.

Zo redenerend zou je kunnen concluderen dat de deelname van Geert Wilders niet zo’n ramp is, maar niets is minder waar. Sommige, gevestigde lokale linkse partijen sorteren voor op de mogelijke deelname van de PVV en hebben daar hun verkiezingsprogramma’s aan aangepast. Zo las ik min of meer verbijsterd in het programma van een communistische lokale partij in het noorden des lands het hoofdstuk “Vluchtelingenproblematiek”.

De tweede alinea:

Een zakendeskundige Nederlandse oorlogscorrespondent en journalist stelde in april 2017 dat 9 van de 10 asielzoekers die zich in Nederland melden nauwelijks tot geen oorlogssituatie meegemaakt hebben, zelden of nooit gewond zijn en overwegend jong en man zijn. Hij stelt hiermee dat 90% van de zich in Nederland meldende vreemdelingen niet als oorlogsslachtoffers/vluchtelingen aangemerkt kunnen worden maar wel als zodanig tegemoet getreden worden. [sic]

Daarom is het echt noodzakelijk dat de mensen die gaan stemmen de moeite nemen verkiezingsprogramma’s van alle deelnemende partijen en partijtjes te lezen. Voor je het weet ben je ongewild medeplichtig aan de ondergang van je eigen lokale democratie.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.