Ik heb niets tegen joden, laat dat duidelijk zijn. Maar waar ik niet mee geconfronteerd wil worden, met de gevolgen van het jodendom, zoals keppeltjes.

Ik wil synagogen afbreken, ik ga er als eerste met cement en stenen heen om die synagogen dicht te metselen.

Nederland is voller dan vol wat betreft allochtonen, vooral die van joodse afkomst.

Artikel 23 van de grondwet, de vrijheid van onderwijs, blijft bestaan, maar joodse scholen mogen niet worden opgericht. Ongelijke gevallen hoeven niet gelijk te worden.

Er moeten strengere sancties komen voor joodse jongeren die geweld plegen, denk daarbij ook aan uitzetting en denaturalisatie.

Ik ontzeg niemand een gezinsleven, ook joden niet, ze mogen trouwen, ze mogen samenwonen. Alleen niet in Nederland.

Het jodendom doet zich voor als een religie, maar ondertussen heeft het een ander doel: overheersing van de wereld, een heilige oorlog, de halacha en het einde van de scheiding tussen kerk en staat. Het is geen religie, het is een politieke ideologie. Het eist je respect, maar heeft geen respect voor jou.

De grenzen dicht, geen joden meer Nederland in, veel joden Nederland uit en de denaturalisatie van joodse criminelen.

Accijnzen op benzine en diesel, hondenbelasting, verpakkingstax. Waarom dan geen keppeltjesbelasting? Een joden-tax. Zo gaan we eindelijk iets terugverdienen aan wat ons al zoveel heeft gekost: de vervuiler betaalt.

Ik wil geen synagogen! Geen rabbijnen, koosjer voedsel, ongelijkheid van man en vrouw, ik wil geen barbaars joods halacha-recht in ons land.

Ik ben tegen synagogen, ik heb liever dat die afbranden, bij wijze van spreken.

Ik heb niets tegen joden. Laat dat duidelijk zijn.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.