De nazificering van Nederland schrijdt gestaag voort. Nadat D66 een verfrissende samenwerking met de tegenstanders van homeopathische verdunning van de Echte Nederlanders, het Forum voor Demagogie, tot de mogelijkheden rekent, ziet ook Sybrand Buma er geen been in om op gemeenteraadsniveau met de fascisten van de PVV samen te werken.

Nu hoeft dat ons van het CDA niet echt te verrassen, die waren in 2010 na dat befaamde congres met Camiel Eurlings’ hysterische salueerincident immers ook al bereid om met de PVV samen te werken in Bruin I. De enige reden waarom Buma zo kwaad op de PVV was/is, was omdat Wilders het tapijt onder hun fijne, knetterrechtse kabinet uittrok, niet vanwege diens ideeën. En ‘Minder Marokkanen’ is blijkbaar alweer vergeten en vergeven door Buma. Dat gezegd hebbende denkt men er gelukkig niet overal zo over bij het CDA op lokaal niveau, zoals bijvoorbeeld in Achtkarspelen.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.