Een nieuwe dag, een nieuwe rel binnen de PVV. Het Almelose kandidaat-gemeenteraadslid  Edwin Oldersma is om onduidelijke redenen van de lijst verwijderd. 

Samen voor ons eigen.

Lijsttrekker Sebastiaan Stöteler wil zich niet uitlaten over de aanleiding en Oldersma weigert elk commentaar. RTV Oost uit het vermoeden dat het iets te maken heeft met uitlatingen op sociale media. Eerder raakte de nummer 2 op de lijst, Patricia Pol, in opspraak nadat RTV Oost onthulde dat Pol zich op Facebook flink misdragen had.

PVV’ers hebben er een handje van nazitaal uit te kramen op sociale media. De partijtop acht het daarvoor nog niet het juiste moment en heeft PVV-kandidaten opgedragen zich op Twitter en Facebook een beetje in te houden. Veel PVV’ers hebben hun verleden op sociale media in opdracht van de partij dan ook (grotendeels) gewist.

Bron: RTV Oost

 

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.