Het schijnt dat wij te lijden hebben onder ‘Antifa terreur” en die moet gestopt worden. En wie gaat die stoppen? Welnu een groep wakkere mannen en vrouwen die blijkbaar onder andere deze facebookpagina, De Nationalist, bezoeken.

Een pagina waarop leuzen staan als “Weest Dapper’, met daaronder een afbeelding van een jongeman gekleed in een tenue dat sterk aan dat van de Hitler Jugend doet denken – het waarschijnlijk gewoon ook is – een aankondiging van een herdenking van de Duitse gevallenen bij de Slag bij Remagen (een zeer belangrijke overwinning voor de geallieerden) en die als NSDAP-rode kers op de diepbruine pudding ronduit het motto van de SS: “Unsere Ehre heisst Treue” als kopfoto heeft.

Je kunt niet eens zeggen dat het hier klassieke neo-nazi’s betreft, het zijn eenvoudigweg klassieke nazi’s.

Op 18 maart gaat er in Amsterdam de demonstratie ‘Geen Racisten in de Raad’ plaatsvinden, en deze frisse jongens en meisjes willen daar iets tegen doen.

Op deze speciaal voor de tegenactie opgerichte pagina staat een verdere toelichting.

Wat men precies gaat doen wordt niet helemaal duidelijk uit die pagina. Natúúrlijk roept men niet op tot geweld, dat hebben nazi’s immers nog nooit gedaan, nietwaar? Verder valt er het bekende gehuil te lezen dat men al járenlang zwoegt onder het juk van de extreem-linkse Nederlandse politiek, ondanks de door iedereen waar te nemen extreme verschuiving naar rechts van het gehele politieke spectrum sinds in elk geval 2002, maar die in feite al sinds 1980 ingezet is. “2018 wordt het jaar van rechts”, valt er te lezen. Dit zijn waarschijnlijk mensen die de VVD links vinden.

Na op deze pagina terecht te zijn gekomen via De Nationalist, is het overigens moeilijk om niet in hysterisch lach-huilen uit te barsten bij het lezen van de regels waarin men er zich over beklaagt extreem-rechts, racistisch en neo-nazistisch genoemd te worden.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.