Media & politici maken geen onderscheid meer tussen migranten en vluchtelingen. Toch zijn er van de één 11 x meer dan van de ander. We baseren onze opinie en beleid op feitenvrij drijfzand.
Tijd voor een migratie-woordenlijst.

“Mensensmokkelaars werden al dagen gevolgd, toch stikten 71 migranten in een koelwagen”, kopte de Volkskrant. Het is een artikeltje van afgelopen jaar, zomaar één, wat ik toevallig opnieuw tegenkwam.

De Volkskrant probeert daarin dus eigenlijk ook eens een artikel te schrijven wat níet negatief is over vluchtelingen, en wat verhaalt over de gruwelijke dood van 29 Irakezen, 21 Afghanen, 15 Syriërs, 5 Iraniërs en een onbekende, allen slachtoffers van het Europese asielbeleid.

Nou heb ik mijn verwachtingen al heel laag tegenwoordig, dus ik ga er bij voorbaat van uit dat de krant niet bedenkt waarom vluchtelingen eigenlijk aangewezen zijn op maffiose mensenhandel. Namelijk omdat de EU haar grenzen dichthoudt, in plaats van mensen gewoon op een normale manier de grens over te laten steken om een asielaanvraag te kunnen doen. Er is geen andere manier om asiel aan te vragen, ook niet als je er recht op hebt.

Lees verder bij de bron, Grutjes

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.