De PVV in Stichtse Vecht mag niet meedoen aan het verkiezingsdebat van de FNV in Maarssen, aanstaande vrijdag. De FNV is tegen discriminatie en wenst dan ook niet met de PVV geassocieerd te worden.

UPDATE: historisch verantwoorde nationalistische PVV vlag!

FNV-woordvoerder José Kager wijst naar de bekende ‘minder-Marokkanenuitspraak’ van PVV-leider Geert Wilders in 2014: ,,In onze grondslag staat dat we tegen discriminatie zijn. Daarom zeggen we: de PVV is niet welkom om hun boodschap op het podium te vertellen.’’

Je zou er nog aan toe kunnen voegen dat de PVV vakbonden het liefst af zou schaffen. Al in Wilders’ Onafhankelijkheidsverklaring uit 2004 verklaarde de fascistenleider: ‘Het snoeien in allerlei regeltjes en vermeende voorrechten (de ‘verworvenheden’ van de vakbonden) leidt tot een flexibilisering van de arbeidsmarkt die het bedrijfsleven enorm zal stimuleren’. Ook van bindende CAO’s is de PVV niet gecharmeerd. Niet echt verrassend: vakbonden zijn altijd de eerste slachtoffers van fascistische despoten. De fascist die er niet naar streeft het kapitaal ruim baan te geven moet nog geboren worden.

Uiteraard is lijsttrekker Wim Ubaghs  boos op de vakbondskoepel: “Ik weet ook wel dat FNV en wij niet de grootste vrienden zijn. Maar het uitsluiten van één partij vind ik niet kunnen. Het is een regelrechte boycot”.

Bron: AD

 

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.