Samen voor ons eigen.

En we hebben de volgende PVV’er met een omstreden verleden, heden en waarschijnlijk ook toekomst. Volgens het AD heeft de Zoetermeerse lijsttrekker  Jeremy Mooiman vorig jaar de domeinnaam Germaniaheritage.com (Duits erfgoed) geregistreerd.  ‘Germania’ is de naam die Adolf Hitler aan de nieuwe hoofdstad van het Derde Rijk wilde geven, eens de oorlog gewonnen zou zijn.

Mooiman gooide er nog een schepje bovenop door het domein niet onder eigen naam te registreren, maar onder de naam ‘Kurt von Sturm’, een (fictief) personage uit de historische thriller The Berghof Betrayal, die in de jaren ’30 een aanslag op Hitler weet te voorkomen.

Mooiman is uiteraard de onschuld zelve: The Berghof Betrayal heeft hij pas gelezen nádat de opschudding ontstond en op de site wilde hij oude boeken verkopen. Erg actief is de site overigens nooit geweest, de laatste activiteit dateert volgens het AD van 18 januari. De domeinnaam is inmiddels weer vrij.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.